U zoekt hulp bij ontslag? Dan bent u bij ons aan het enige juiste adres. Aangenaam, wij zijn mr. Carlos Mauricio de Oliveira en mr. Hadra Ahmed. Wij zijn er om u precies die hulp te bieden die u zoekt. Wij begrijpen hoe moeilijk het is als u ineens getroffen wordt door zoiets als ontslag en zullen er om die reden alles aan doen om u op zo goed mogelijke wijze van dienst te zijn. Niet voor niets is ons doel om een stukje rechtvaardigheid in de wereld te brengen.

En dan ineens zoekt u hulp bij ontslag

Het kan iedereen overkomen. Nooit eerder had u ook maar een moment gedacht aan zoiets als hulp bij ontslag en dan staat u ineens op straat. Vaak heeft u de tijd nodig om het te beseffen, terwijl er aan de andere kant vaak enige haast geboden is om in elk geval te beslissen of u het ontslag al dan niet accepteert. Uit ervaring weten wij als geen ander dat zeker wanneer sprake is van grote organisaties, veel ontslagen mensen niets zien in zoiets als hulp bij ontslag. Dat begrijpen we, maar weet wel dat u altijd een beroep op ons kunt doen. Wij zullen altijd alles doen wat binnen onze macht ligt om een voor u zo bevredigend mogelijke oplossing te vinden. Wij bijten ons graag in uw zaak vast.

Hulp bij ontslag

Wij maken nooit enig verschil tussen mensen; afkomst en etniciteit spelen voor ons geen enkele rol

Kiest u ervoor om ons in te schakelen en wilt u hulp bij ontslag, dan krijgt u altijd te maken met een deskundig team. Wij als jurist in Nijmegen werken op zeer transparante wijze en zijn zeer toegankelijk. We zijn bovendien betrokken en uw belang wordt ons belang. Bovenal maken we nooit enig verschil tussen mensen. Bij ons is echt iedereen welkom. Afkomst en etniciteit spelen bij ons geen enkele rol. Wat wij doen is zoeken naar rechtvaardigheid. Daarbij durven wij de strijd met de grote organisaties zeker aan.

Laten we strijden voor een meer rooskleurige toekomst

Samen hebben wij de Masteropleiding Law & Technology met succes afgerond en hebben we ons eveneens toegelegd op de studie Rechtsgeleerdheid, iets wat we deden aan de universiteit in Tilburg. We koppelen expertise aan betrokkenheid en dat is vaak het beste uitgangspunt om een voor iedereen geschikte oplossing te vinden. Zoekt u juridische bijstand, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij beheersen zowel de Nederlandse, Engelse, Portugese, Somalische als de Spaanse taal en in andere gevallen weten we ons omringd door tolken. Er is dus geen enkel beletsel om geen afspraak met ons te maken. Laten we samen knokken voor een bevredigend resultaat, waardoor de toekomst er voor u weer een stuk rooskleuriger uitziet.